20 de adevăruri care te-ar putea mira | Agenţia AMOS News

Penisuri ciudate. Ce am învățat despre mărimea penisului după ce m-am culcat cu o grămadă de bărbați

penisuri ciudate

LifeStyle Aceste animale sunt atât de ciudate încât par a fi din desene animate Comparația din titlu poate că sună puerilă, dar te vei convinge imediat că e cât se poate de adecvată. E OK, dungile asta par să sugereze.

Șarpele are două penisuri

De fapt, Okapi e înrudită cu girafa și trăiește prin pădurile ecuatoriale africane. Forma corpului e, per total, similară cu cea a girafelor, dar gâtul relativ scurt o dă de gol.

penisuri ciudate

Plus faptul că e 3 ori mai scundă. Diavolul țepos Moloch horridus Monstrulețul ăsta desprins din Game of Thrones nu trăiește în Westeros, ci în zonele nisipoase ale Australiei.

Penisurile de animale sunt super ciudate, fraților

Cu o lungime de aproximativ 20 cm, diavolul țepos e cât se poate de inofensiv pentru noi: se hrănește cu furnici și plante, în principiu. Dacă țepii cu care e decorat nu sunt suficienți pentru a intimida adversarii, Moloch horridus își ascunde capul între picioarele din față și scoate la iveală un cap fals, amplasat pe ceafă.

penisuri ciudate

Pasărea-sabot Balaeniceps rex E de ajuns să te uiți la ciocul ei ca să înțelegi e unde provine numele ciudat. Trăiește prin mlaștinile din Africa și le-a dat bătăi de cap multă vreme savanților care au încercat s-o clasifice.

  • Arată penis mare la bărbați
  • Mi a lipit penisul

Inițial a fost numită barză, dar în momentul de față este considerată oficial un membru al ordinului Pelecaniformes. Deci pelican.

Articole recomandate

Așteptăm nerăbdători vestea că e, de fapt, un Pokemon. Molia-pudel venezueleană Dubioșenia asta a fost penisuri ciudate de Dr.

Arthur Anker înîntr-o savană din Venezuela.

penisuri ciudate

Savantul a făcut cunoștință lumii cu molia-pudel prin intermediul propriului profil de Flickr, postând fotografia lui personală. Încă nu s-a aflat mare lucru despre creatură, dar experții sunt de părere că face parte din genul Penisuri ciudate.

Șarpele-penis Atretochoana eiselti Nu aveam cum să exclud exemplarul ăsta din listă. O echipă de biologi brazilieni a descoperit la finalul lui șase penisuri înotând prin adâncurile Amazonului. Cercetătorii au anunțat că, deși Atretochoana eiselti seamănă cu un șarpe, e mai degrabă o rudă de-ale salamandrelor sau de-ale broaștelor.

Lucrurile pe care puţini bărbaţi le ştiu despre penis

Șarpele-penis — care nu e nici șarpe, nici penis — respiră prin piele și se hrănește cu viermi și pești de mici dimensiuni. Fun fact: e cel mai mare patruped fără plămâni din lume.

penisuri ciudate

Babirusa Supranumit porcul-cerb, Babirusa trăiește prin pădurile indoneziene și impresionează prin colții săi ieșiți din comun. În cazul masculilor, caninii superiori sunt curbați înspre frunte și, dacă Babirusa nu are grijă să-i rupă constant, la un moment dat ajung să-i străpungă craniul. Asta înseamnă să trăiești pe muchie de cuțit. Crustaceul ăsta a fost descoperit în pe penisuri ciudate Insula Paștelui din Oceanul Pacific. Se crede că blănița aia blondă îl penisuri ciudate în procesul de chimiosinteză nutriție autotrofădetoxificând mineralele otrăvitoare din apă.

Crabul Yeti ajunge, de regulă, la o lungime de 15 cm și trăiește în adâncurile oceanului, la peste 2.

penisuri ciudate