8 cel mai des intalnite cauze de disfunctii erectile:

Impotenta psihica

Conținutul

  Tratamente inovative[ modificare modificare sursă ] În prezent, pe lângă terapiile clasice recomandate în tratamentul disfuncțiilor erectile, cercetările se concentrează pe găsirea unor medicamente care să fie eficiente, rapide și impotenta psihica care să nu prezinte efecte secundare semnificative.

  ce este potenta

  În momentul de față se studiază următoarele substanțe: Tablete de apomorfină impotenta psihica sub limbă. Apomorfina stimulează producția de dopamină la nivel cerebral, intensificând astfel interesul sexual și plăcerea sexuală.

  Studiile clinice privind utilizarea apomorfinei se concentrează în prezent pe crearea impotenta psihica spray în locul unei tablete pentru a se evita efectele secundare date de pastile.

  ce să mănânci cu o erecție lentă

  Unguentul cu alprostadil se află încă în faza de cercetare, specialiștii sperând că acest tratament va avea efecte similare cu cele ale metodei auto-injectării, fiind în același timp non-invaziv. Activatorii melanocortinei sunt încă în faza de cercetare, dar prezintă rezultate inițiale promițătoare. Aceste substanțe, aplicate intranazal, acționează la nivelul sistemului nervos central și ar putea deveni o soluție viabilă pentru bărbații care suferă de impotență din cauze psihologice mai degrabă decât din cauze fizice.

  1. Aspirator de penis
  2. Impotenta Frecventa relativa a cauzelor organice, in opozitie cu cele psihogene, ale disfunctiei erectile se afla inca in dezbatere.
  3. Youtube Bărbații se pot confrunta cu anumite probleme de erecție chiar și atunci când, din punct de vedere fizic sunt perfect sănătoși.
  4. Tulburarile de dinamica sexuala masculina
  5. Femeile preferă dimensiunile penisului
  6. În timpul actului sexual o erecție dispare brusc
  7. Cum să mărești forumul penisului

  Terapia genetică este încă un subiect controversat, dar studiile efectuate pe animale de laborator arată rezultate promițătoare. Terapia genetică este în fază experimentală pentru un număr ridicat de boli și afecțiuni medicale.

  cum să întrebi un tip pentru dimensiunea penisului

  Dintre acestea, suplimentele alimentare naturale au fost cel mai intens studiate, unele dintre ele ducând la rezultate promițătoare în ceea ce privește tratamentul disfuncțiilor erectile. Unele pastile pentru potență certificate conțin o combinație de fata de erectie — mai ales tribulus terrestris — dar și alți compuși activi naturali, precum L-arginina, L-lysina, L-citrullina și alții. Studiile recente arată că astfel de combinații de plante și enzime naturale duc la îmbunătățiri semnificative ale funcțiilor sexuale și nu prezintă efecte secundare.

  Utilizarea acupuncturii în tratamentul impotenței nu și-a dovedit încă eficiența, dar poate fi o metodă de stimulare a circulației sangvine la nivelul penisului. Sexul tantric reprezintă o metodă mai degrabă psihologică ce poate fi pusă în practică în intimitate, între cei doi parteneri. Ca principiu de bază, sexul tantric pune accent pe importanța stimulării sexuale prelungite și pe conexiunea emoțională dintre cei doi parteneri, ducând astfel la nivele crescute de excitație și la performanțe sexuale mult îmbunătățite.

  cum se tratează erecțiile

  Tratament psihologic[ modificare modificare sursă ] Consilierea individuală și de cuplu și-a dovedit eficiența în cazurile ușoare de disfuncție erectilă la bărbații care suferă de astfel de tulburări pe fond emoțional sau de stres.

  Unele terapii se axează pe rezolvarea tulburărilor de anxietate și stres, în timp ce altele se concentrează pe problemele de cuplu, atașament, rezolvarea de conflicte și problemele de intimitate.