(PDF) Marirea Penisului Cum sa obtinem un penis mai mare | Felician Iannys - cetatidindobrogea.ro

Penis vechi, One moment, please

Conținutul

  Printre paginile virtuale ale excentricei publicaţii se regăsesc şi informaţii despre cel mai lung şi cel mai bătrân penis din lume, precum şi cea mai veche spermă folosită pentru fertilizarea in vitro.

  soțul nu are erecție de un an cum să excitezi erecția unui tip

  Ştiri pe aceeaşi temă Când contează, de fapt, mărimea penisului. Cartea Recordurilor Guinness Book este o publicaţie care prezintă penis vechi fiecare an recordurile care se înregistrează la nivel mondial.

  ciupit penis ce să fac dacă penisul nu este pe deplin excitat

  Unele dintre performanţele înregistrate la nivel global sunt de-a dreptul uluitoare. Pe pagina de internet a Guineess Book sunt oferite o serie de informaţii referitoare la toate recordurile care au făcut istorie în lumea întreagă.

  ce este acolo pentru a îmbunătăți potența și erecția dimensiunea penisului forum

  Potrivit detaliilor oferite în mediul on-line, specialiştii în recorduri mondiale din cadrul Guineess Book au reuşit să stabilească, de exemplu, care este cel mai lung penis din lume. Organul are o lungime de 2,4 metri, iar posesorul său este masculul de balenă albastră.

  Este vorba despre organul reproducător al unui crustaceu, descoperit în anul în Brazilia.

  erectie cabergolina remediu bun pentru erecție

  Potrivit informaţiilor, penisul animalului, cu dimensiunea de un milimetru, are o vechime de de milioane de ani. Acest record a fost stabilit de Guinness Book în jurul anului Fertilizare in vitro cu cea mai veche spermă Un alt penis vechi la fel de uluitor este legat de vârsta celui mai vechi material seminal folosit pentru fertilizarea in vitro.

  tortura penisului cu vibratoare crește penisul toată viața mea

  Guinness Book a stabilit că cea mai veche spermă utilizată pentru inseminare artificială are 23 de ani. Ea a fost folosită de un cuplu infertil din Australia pe 26 septembrie Deşi au trecut două decenii de la recoltarea spermei, calitatea sa nu a fost afectată.

  mărirea penisului când un bărbat ar trebui să aibă o erecție

  Tot Guinness Book scrie că în urma procedurii medicale, cei doi soţi din Australia au adus pe lume un copil.

  Naşterea a fost înregistrată într-un spital din Brisbane, pe data de 17 iunie Citiţi şi: Românii din Cartea Recordurilor.

  Cum au ajuns Nadia sau Beligan colegi cu cea mai prolifică asasină, lanţul uriaş de prezervative sau bancnota-minusculă Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.