Account Options

Catalog penis

Conținutul

  catalog penis îndreptarea penisului prin intervenție chirurgicală

  Strap-onul acesta iti va oferi cel mai viguros, gros si impresionant madular pe care ti l-ai imaginat vreodata! Perfect pentru barbatii care se confrunta cu disfuntii erectile, probleme de performanta, sau pur si simplu isi doresc centimetri in plus: aceasta extensie pentru penis isi va face treaba exemplar de fiecare data, spre satisfactia ambilor parteneri.

  catalog penis colector de penis

  Acest Strap-On este in principiu un dildo atragator din PVC, gol pe dinauntru, in care se introduce penisul in erectie. Super elastic, este compatibil cu aproape toate dimensiunile.

  catalog penis de ce au bărbații un penis întunecat

  Desigur, este destul de ferm cat sa poate fi purtat de catre femei si barbati deopotriva. Curelusele care formeaza hamul sunt toate elastice si compatibile cu majoritatea dimensiunilor si tipurilor de conformatii.

  catalog penis erecție la atingerea unei fete

  Sistemul special de prindere asigura ca dildoul este bine fixat si hamul nu se va largi sau deplasa, nici in timpul catalog penis mai energice aventuri! Purtatorul va savura satisfactia de a fi oferit partenerului placere de neuitat.

  catalog penis clasificarea penisurilor masculine

  Pentru placere pura si alunecare voluptoasa, recomandam utilizarea alaturi de lubrifiantul pe baza de apa preferat. Lungime: 18 cm.